Talpe J.P. & S
Spiere-Helkijn - Over Talpe J.P. & S BVBA

Oudenaardseweg 2
8587 Spiere (Spiere-Helkijn)

0475 96 08 71
056 45 67 97
     

 

De Belgische ontwerper Sebastien Talpe creëert met zijn designmerk “bastalpe®” pure en minimalistische tuinmeubelen. De vormgeving van het tuinmeubilair onderscheidt zich door de strakke lijnen. Een eenvoudig ontwerp, maar met oog voor het kleinste detail. De Cubrick collectie is het ultieme bewijs van zijn liefde voor designmeubilair.

 

De kwaliteit van de ontwerpen en het tijdloos design van de Cubrick collectie maken dat de tuinmeubelen zowel in een strakke, moderne tuin als in de eerder klassieke cottage-style goed tot hun recht komen. Er is dan ook heel wat tijd gestopt in de keuze van het materiaal. Doordat Sebastien Talpe alle materialen zelf bewerkt, weet hij alles over hun eigenschappen, kwaliteiten én beperkingen.

 

De Cubrick collectie biedt nu een tafel en bank en een bartafel met banken en krukken in verschillende afmetingen en kleuren. Het frame is van hoogwaardig gelakt aluminium en voor het bovenblad hebt u de keuze uit een HPL-laminaat of het duurzame hardhout afrormosia. Er zijn ook bloempotten uit gelakt aluminium verkrijgbaar.

 

Bezoek de website van bastalpe® voor een overzicht van onze verdelers!